Het leren van de toekomst.

Overal aan de slagWat Google je niet vertellen kan

Hoe wij u helpen

Het Leerplatform

Dagelijks bereidt u mensen voor op een succesvolle loopbaan. Het vakkundig organiseren en begeleiden van dit proces is een immense uitdaging. Het Leerplatform biedt u nuttige gereedschappen voor het organiseren van het leren. Zonder frictie tussen de eisen van uw didactiek en de mogelijkheden van techniek. 

 

Lees meer

Het Contentplatform

De vraag naar en afname van digitale materialen groeit gestaag. En de tijd waarin alleen boeken, readers en krijtbord de gereedschapskist van een opleider vulde is definitief voorbij. Om uitgevers te helpen op efficiënte wijze content te organiseren voor hun afnemers heeft Three Ships het Contentplatform bedacht.

 

Lees meer

Publication Store

Uw doelgroep schreeuwt om digitale content, van e-book tot e-learning module. Een aantrekkelijke uitdaging, waarbij u wel de regie wilt blijven voeren.  De Three Ships Publication Store maakt het mogelijk. Kies de inrichting van uw voorkeur om op een laagdrempelige manier uw proces vorm te geven. Waardoor u zich kunt focussen op de inhoud.

 

Lees meer

Ontmoet ons


Blog

De Zorggroep: Bekwame medewerkers garanderen door e-toetsing

Elke zorgorganisatie moet aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg kunnen bewijzen dat hun medewerkers over de juiste kennis en ervaring beschikken. Om die bekwaamheid te kunnen aantonen heeft De Zorggroep Noord- en Midden Limburg ervoor gekozen om elke drie jaar iedere medewerker te toetsen.

Tags: digitaal toetsen,Vilans toetsen,Wet BIG

Zelf je e-Book publiceren? 14 dingen die je moet weten (deel 2)

Met de technologische mogelijkheden van nu is die droom een stuk bereikbaarder geworden. Wat niet wil zeggen dat je een goed e-Book ‘even’ maakt. Een eerder stuk ging in op onder meer marktverkenning, redactie en naamgeving voor je e-Book. In dit tweede deel nogmaals 7 dingen die je moet weten als je het schrijverschap ambieert:

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief