Het leren van de toekomst.

Overal aan de slagWat Google je niet vertellen kan

Hoe wij u helpen

Het Leerplatform

Dagelijks bereidt u mensen voor op een succesvolle loopbaan. Het vakkundig organiseren en begeleiden van dit proces is een immense uitdaging. Het Leerplatform biedt u nuttige gereedschappen voor het organiseren van het leren. Zonder frictie tussen de eisen van uw didactiek en de mogelijkheden van techniek. 

 

Lees meer

Het Contentplatform

De vraag naar en afname van digitale materialen groeit gestaag. En de tijd waarin alleen boeken, readers en krijtbord de gereedschapskist van een opleider vulde is definitief voorbij. Om uitgevers te helpen op efficiënte wijze content te organiseren voor hun afnemers heeft Three Ships het Contentplatform bedacht.

 

Lees meer

Publication Store

Uw doelgroep schreeuwt om digitale content, van e-book tot e-learning module. Een aantrekkelijke uitdaging, waarbij u wel de regie wilt blijven voeren.  De Three Ships Publication Store maakt het mogelijk. Kies de inrichting van uw voorkeur om op een laagdrempelige manier uw proces vorm te geven. Waardoor u zich kunt focussen op de inhoud.

 

Lees meer

Nieuws

28-08-14 Brand meester met YouDipity Author

Het Instituut Fysieke Veiligheid digitaliseert haar opleidingsaanbod voor de brandweerbranche. Eerste stap is de inzet van het YouDipity platform om digitaal materiaal te ontwikkelen.

07-07-14 SCOL start met N@Tschool!
De 5.000 leerlingen en 500 docenten van het Bonaventuracollege en Visser 't Hooft Lyceum in Leiden, Roelofarendsveen, Leiderdorp en Rijnsburg gebruiken vanaf 1 september 2014 de Three Ships leeromgeving voor de digitale ondersteuning van hun onderwijs.

Ontmoet ons


Blog

Responsive, rustig en duidelijk: de gebruikerservaring van N@Tschool! v12

Werken met N@Tschool! moet zo simpel zijn als een waterkoker bedienen. Met die gedachte in het achterhoofd is de gebruikerservaring van de nieuwste versie van N@Tschool! opgebouwd. Een overzicht van de nieuwe gebruikerservaring:

N@Tschool! v12 nu verkrijgbaar

Tijdens de Gebruikersdag N@Tschool! kon Three Ships directeur Wiel van de Berg onthullen dat alle klanten vanaf nu kunnen upgraden naar N@Tschool! v12. De nieuwste versie van de elektronische leeromgeving zit bomvol nieuws en verbeteringen. Een rondleiding:

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief