Services Contentplatform

Implementatie platform

Three Ships biedt u uitgebreide ondersteuning bij de ingebruikname van het Contentplatform. Hiervoor is een op ruime ervaring gestoelde aanpak ontwikkeld.

De standaard aanpak omvat:

Indien gewenst kan Three Ships u ook ondersteunen bij de bouw van leermaterialen met de auteurstool Silverpoint.

Koppelingen

Het maken van koppelingen is vaak maatwerk door de grote verschillen die er zijn in systemen. In overleg bepalen we welke gegevens er overgezet moeten worden, hoe mutaties verwerkt worden en wat de frequentie van de updates moet zijn.

Rapportages

Het Contentplatform biedt een ruim assortiment aan standaardrapportages waarmee u status en gebruik van uw content kunt monitoren. Voor specifieke wensen en eisen kan Three Ships diverse maatwerkrapportages verzorgen. 

Update & Hotfix Service

Three Ships werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van haar producten. Daarom verschijnen er met de regelmaat van de klok updates en hotfixes. Deze zijn beschikbaar voor alle Three Ships klanten als onderdeel van het onderhoudscontract. Lees verder

SCORM referentie en testbank

Met de SCORM referentie en testbank kunt u vooraf  testen of uw content ook op de juiste manier de SCORM standaard ondersteunt.

Educatieve Content Service (ECS)

De Educatieve Content Service (ECS) plaatst door de school geselecteerde content automatisch in de veelgebruikte Elektronische Leer Omgeving (ELO) Three Ships N@Tschool! En zet als het ware de digitale boekentas klaar voor de leerlingen. Gebruik maken van de ECS verlaagt voor scholen de drempel uw content te gebruiken. Het kost hen immers veel minder tijd om op de gewenste manier toegang te krijgen tot de afgenomen content.  Lees verder

Educatieve Leermiddelenlijst Service (ELS)

U kunt het Content Platform aansluiten op de Three Ships Educatieve Leermiddelenlijst Service (ELS). Met ELS helpt Three Ships onderwijsinstellingen zelf regie en controle te houden over hun leermiddelenlijsten. Daar kunnen ook uw materialen tussen staan.

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief