Contentplatform

Three Ships ContentplatformOrganiseren van digitale materialen (content)

Goede content (digitale materialen) is een onderscheidende factor in de informatiemaatschappij van nu. Als uitgever wilt u hier natuurlijk op inspelen. Maar hoe houdt u bij de distributie grip op uw materialen en het (her)gebruik ervan in een complexe keten? 

Het Three Ships Contentplatform is ingericht op de specifieke behoeften van uitgevers. Zo kunt u met de producten in het Contentplatform het volledige proces van creatie, publicatie en distributie, licensering en verkoop tot het gebruik volledig vormgeven.

Producten in het Contentplatform

CDSThree Ships Licentiekantoor
Het Content Delivery System vormt het hart van het Contentplatform. Naast dit digitale magazijn kunt u  de andere producten van het Contentplatform gebruiken
.
Lees verder

 

 

Services

Uw dagelijks werk is bekend terrein voor onze professionals. Daarom staan onze adviseurs naast u, van idee tot implementatie. Met deskundig advies. Met training van uw medewerkers. Door zorgvuldig invoeren van de technologie. En met degelijke ondersteuning bij het dagelijkse gebruik van de met u gekozen oplossingen.

 

Lees verder

Toepassingen in de praktijk

Het portaal van Knooppunt

Wat doen uw collega’s met de oplossingen van het Contentplatform? Kom alles te weten over de toepassing en ervaringen met Three Ships producten in de praktijk.

Lees de cases

 

Meer informatie

Alles te weten komen over het Contentplatform?

Download de brochure (PDF)

 

Of vraag het ons direct:

T:  +31 (0)10 – 285 99 66
F:  +31 (0)10 – 285 99 33
E:  info(at)threeships.nl

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief