Blog_Categories

Skip Navigation Links.

View_Blog

Door: threeshipsportal op 26-1-2012

Het kan: Een meer transparante keten voor het bestellen en leveren van leermiddelen.

VOLG ONS

       

Recente reacties

Re: Klantcase: Christelijke Hogeschool Windesheim
Als projectleider vanuit Windesheim wil ik graag even reageren op de bijdrage van mijn collega Anton Haitink. Anton merkt terecht op dat bij sommige opleidingen een minder positief beeld leeft dan het beeld dat wordt geschetst in het artikel van Three Ships. Afhankelijk van wie je vraagt zal er een andere reactie komen op hoe de overgang naar N@tschool! is ervaren.

In mijn bijdrage aan de gebruikersdag van 16 april zal ik dan ook proberen recht te doen aan beide beelden. De reden om wel een bijdrage te leveren aan het artikel is, dat we ondanks de hobbels die er zijn, tevreden zijn over de samenwerking met leverancier. Zoals gezegd: het is een avontuur waar we samen in zijn gestapt en waar we in goede samenwerking er hard aan trekken om de implementatie tot een succes te maken. Bij een deel van Windesheim is dit gelukt, bij een ander deel moet er nog een slag gemaakt worden.

Geert van der Wijk
Adviseur Onderwijs & ICT
Hogeschool Windesheim
Re: Klantcase: Christelijke Hogeschool Windesheim
Beste Anton,

Fijn dat je de moeite hebt genomen zo uitgebreid te reageren. En ja, er is altijd ruimte voor verbetering. De punten die je signaleert zetten we – voor zover dat nog niet zo was- op de agenda voor het eerstvolgende reguliere overleg met Windesheim.

New_Blog

You must be logged in and have permission to create or edit a blog.
Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief