Trainingen

Three Ships biedt trainingen voor  systeembeheerders, applicatiebeheerders en docenten/trainers. Alle trainingen gebeuren bij u op locatie. De verdiepingstrainingen behandelen een specifiek onderdeel waarbij we vooral ingaan op de diverse toepassingsmogelijkheden in de praktijk. Bij trainingen op maat focussen onze trainers op specifieke vragen uit uw organisatie. 

Kennis van uw dagelijkse praktijk

Onze professionals hebben natuurlijk verstand van digitale oplossingen. We kunnen echter ook putten uit diepgaande kennis van de dagelijkse praktijk in het onderwijs en de educatieve uitgeverij. En we helpen u de juiste antwoorden vinden voor vraagstukken waarmee u geconfronteerd wordt.

Intakegesprek

Niet alleen bij trainingen op maat heeft u het voor het zeggen. Aan alle trainingen gaat een intakegesprek vooraf, waarin u aangeeft welke onderdelen uit het programma u de nadruk wilt geven. Ook spreken we met u af hoe we trainingsdagen kunnen spreiden, zodat de deelnemers zo effectief mogelijk aan de slag kunnen.

Actuele kennis

De Three Ships platformen worden voortdurend verder ontwikkeld. Bij het overschakelen op een nieuwe versie geeft een updatetraining in één keer een volledig overzicht van alle nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Er zijn updatetrainingen voor applicatiebeheerders en docenten/trainers.

Trainingsaanbod:

 

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief