Publication Store

MEt de Publication Store kunt u zich focussen op de inhoudDigitale content met inhoud

Hoe zorgt u ervoor dat uw producties op de juiste manier bij uw klanten terecht komen, waarbij u wel de controle over uw content houdt? En hoe doet u dat zonder te stranden in een woud vol onbegrijpelijke technologie?

De specifieke behoeften van leveranciers van digitale materialen (content) vormen de blauwdruk van de Publication Store.  Het platform stelt u in staat het volledige proces vorm te geven. Van creatie, publicatie & distributie, licensering en verkoop tot het gebruik van uw content door particulieren en (onderwijs)instellingen.

 U kunt ervoor kiezen de Publication Store af te nemen als service (Saas). Zo hoeft u niet te investeren in kostbare hardware. En u hoeft zich geen zorgen te maken over zaken als bandbreedte en technisch beheer. Three Ships zorgt ervoor dat de Publication Store altijd bereikbaar en up-to-date is en blijft.

 

Producten in de Publication Store

CDSThree Ships Licentiekantoor
Het Content Delivery System vormt het hart van de Publicaton Store. Vanuit dit digitale magazijn is uw hele business te organiseren. 

 
Lees verder 

 

Services

De Three Ships Publication Store wordt door ons up-to-date gehouden. Wanneer nieuwe versies en updates uitkomen, worden deze tijdig door ons aangekondigd en in de omgeving geplaatst. U werkt altijd zorgenvrij met de meest recente versies van onze producten. 

 


Lees verder

Uw Publication Store

Kies uw Publication Store

Hoe kunt u de Publication Store het beste inzetten? Er zijn verschillende inrichtingsmodellen mogelijk. Voor zelfstandige auteurs, kleine en grote uitgevers of een groep van auteurs of uitgevers. Kijk wat het beste bij u past. 

Lees verder

 

 

Brochure

Alles te weten komen over de Publication Store? 

Download de brochure (PDF)

E-books publiceren in 5 stappen (PDF) 

Of vraag het ons direct:

T:  +31 (0)10 – 285 99 66
F:  +31 (0)10 – 285 99 33
E:  info(at)threeships.nl

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief