Leerplatform

Organiseren van het leren

Three Ships Leerplatform

De wensen, eisen en mogelijkheden van het individu staan steeds vaker centraal bij het aanreiken van bouwstenen voor kennis en kunde. Wat niet wil zeggen dat lerenden onbegrensde vrijheid genieten. Structuur is daardoor belangrijk. Zowel de opleider als de lerende willen weten wat er is gedaan en wat er nog moet gebeuren.

Daarom heeft Three Ships het Leerplatform ontwikkeld. U kunt met het Leerplatform het volledige leerproces faciliteren en beheersen:  van lesmateriaal ontwikkelen, arrangeren en uitdelen, competentiemanagement tot begeleiden van de lerende en de planning van een studie. Deze combinatie van oplossingen maakt uw werk eenvoudiger en tijdseffectiever.

De producten in het Leerplatform zijn door de modulaire opbouw aan te passen aan veranderende of specifieke wensen en omstandigheden. Bovendien ondersteunen onze producten internationale contentspecificaties (IMS, SCORM) zodat integratie en uitwisseling geen probleem is. Via open standaarden is het mogelijk koppelingen te maken met andere applicaties, bijvoorbeeld op het gebied van administratie, HRM, CRM of portaalomgevingen.

Producten in het Leerplatform

Three Ships N@Tschool!Three Ships Studie Planning en Beheer Systeem 

De Elektronische Leer Omgeving N@Tschool! vormt het hart van het Leerplatform. Binnen N@Tschool! kunt de andere onderdelen van het Leerplatform apart of samen gebruiken. Studie Planning en Beheer Systeem voor onderwijslogistiek bijvoorbeeld .

Lees verder

 

Services

Uw dagelijks werk is bekend terrein voor onze professionals. Daarom staan onze adviseurs naast u, van idee tot implementatie. Met deskundig advies. Met training van uw medewerkers. Door zorgvuldig invoeren van de technologie. En met degelijke ondersteuning bij het dagelijkse gebruik van de met u gekozen oplossingen.

 

 Lees verder

Toepassingen in de praktijk

Het Three Ships Leerplatform in de praktijk

 

 

 

 

Wat doen uw collega’s met de oplossingen van het Leerplatform? Docenten, beleidsmakers en managers vertellen u over de toepassing ervan in hun organisatie. En delen hun ervaringen met Three Ships producten in de dagelijkse praktijk.

Lees de cases

 

Meer informatie

Alles te weten komen over het Leerplatform? 

Download de brochure (PDF)

Alle features van het Leerplatform in één overzicht.  

Of vraag het ons direct:

T:  +31 (0)10 – 285 99 66
F:  +31 (0)10 – 285 99 33
E:  info(at)threeships.nl

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief