Over Three Ships

Meer aandacht voor het individu, oprukkende digitalisering en veranderende eisen van de overheid stellen de spelers in het onderwijsveld voor pittige uitdagingen. Op welke manier kunt u efficiënt kennis en kunde verbinden? Wat voor gevolgen heeft dat voor uw didactische aanpak en het bijbehorende leermiddelenbeleid? En hoe blijft uw organisatie toekomstbestendig in de unieke dynamiek van het onderwijslandschap? Three Ships helpt opleiders en (educatieve) uitgevers succesvoller te zijn door náást u te staan.

Wat we doen

Three Ships creëert oplossingen voor opleiders en (educatieve) uitgevers om de realisatie van blended learning (folio, digitaal en contact) eenvoudiger, van deze tijd en toekomstbestendig te maken. Door goed georganiseerde logistiek en slim georganiseerde content op één plek te laten samenkomen. Een plek die toegankelijk is via verschillende devices  en uitblinkt in gemak en eenvoud.

Onze aanpak

De professionals in het Three Ships-team kunnen putten uit  brede en diepgaande kennis van onderwijskundige concepten, didactiek en technologische vernieuwingen. Met advies, training en succesvolle invoering van e-learning software helpen wij onze klanten beter te presteren.  Three Ships  heeft deze software in eigen huis ontwikkeld met input van partners uit het onderwijsveld. Daardoor sluiten de oplossingen van Three Ships naadloos aan op de wensen en eisen van de hedendaagse onderwijspraktijk.

Bekijk ook:

Zien hoe het werkt? Demo aanvragen
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief